Eerste afspraak

Je kunt zonder verwijzing van jouw huisarts of specialist contact opnemen voor een afspraak, dit kan via de website, per mail of telefonisch. Als diëtist ben ik direct toegankelijk. Om te bepalen of er alsnog een verwijzing nodig is zal ik je enkele vragen stellen, dit is een screening DTD. Ik adviseer in de meeste situaties om wel te zorgen voor een verwijzing. Als je een verwijzing voor het 1e consult hebt is er geen screening nodig en worden deze kosten niet in rekening gebracht.
Bij het eerste bezoek, vraag ik je om jouw identiteitsbewijs en zorgverzekering. De gegevens daarvan worden in je dossier genoteerd.

Tijdens het eerste bezoek aan de diëtist zul je veel vragen krijgen: over je eetgewoonten, je gezondheid, je medische gegevens, je verwachtingen en je wensen.
Daarna bepalen we samen de doelen en behandelplan, o.a. verwachte duur van de behandeling, en krijg je een persoonlijk advies.
In de volgende consulten zal de diëtist uitleg en informatie geven over voeding, deze aanpassen aan je persoonlijke situatie en samen met je zoeken naar oplossingen voor eventuele knelpunten.

Wat neem je mee naar de eerste afspraak?

  • Bij voorkeur de verwijzing van huisarts of specialist
  • Pasje van uw zorgverzekering
  • Identiteitsbewijs

 

Contactinformatie

Praktijkadres:

Sint Jorisweg 2
Gebouw 'Doel'
2612 GA  Delft

Telefoon:

06-44484654

E-mail:

info@dietistroeleven.nl

Consult op afspraak