Eerste afspraak

U kunt zonder verwijzing van uw huisarts of specialist contact opnemen voor een afspraak, dit kan via de website, per mail of telefonisch. Als diëtist ben ik direct toegankelijk. Om te bepalen of er alsnog een verwijzing nodig is zal ik u enkele vragen stellen, dit is een screening DTD. Ik adviseer in de meeste situaties om wel te zorgen voor een verwijzing. Als u de verwijzing voor uw 1e consult heeft is er geen screening nodig en worden deze kosten niet in rekening gebracht.
Bij uw eerste bezoek, vraag ik u om uw identiteitsbewijs en zorgverzekering. De gegevens daarvan worden in uw dossier genoteerd.

Tijdens het eerste bezoek aan de diëtist zult u veel vragen krijgen: over uw eetgewoonten, uw gezondheid, uw medische gegevens, uw verwachtingen en uw wensen.
Daarna bepalen we samen de doelen en behandelplan, o.a. verwachte duur van de behandeling, en krijgt u een persoonlijk advies.
In de volgende consulten zal de diëtist uitleg en informatie geven over voeding, deze aanpassen aan uw persoonlijke situatie en samen met u zoeken naar oplossingen voor eventuele knelpunten.

Wat neemt u mee naar de eerste afspraak?

  • Bij voorkeur de verwijzing van huisarts of specialist
  • Pasje van uw zorgverzekering
  • Identiteitsbewijs

 

Contactinformatie

Praktijkadres:

Sint Jorisweg 2
2612 GA  Delft

Telefoon:

06-44484654

E-mail:

info@dietistroeleven.nl

Consult op afspraak